Har du pulsen oppe i 30 minutter om dagen? Hvis ikke, så kan du få det hos os. Vi har nemlig et motionscenter tilknyttet Kjellerup Fysioterapi. I centret har vi både konditionsmaskiner bestående af løbebånd, motionscykler, romaskine og crosstrainer. Derudover har vi træningsmaskiner, så du kan komme hele kroppen igennem.

 

Programlægning

Inden du påbegynder træningen, har du mulighed får tilkøbe en grundig introduktion til udstyret samt udarbejdelse og gennemgang af træningsprogram. Dette sker ved en af vores fysioterapeuter. Dette er for at sikre, at du kan udføre øvelserne rigtigt, så du får det optimale ud af din træning.

I åbningstiden er der altid en fysioterapeut til stede på klinikken, som kan give dig råd og vejledning ved behov. Vores center er for alle aldersgrupper, og kan bruges til både genoptræning og almindelig træning.

Er du allerede klient hos os, kan du kombinere din behandling med rådgivning til motionscentret. På den måde får du korrigeret/tilpasset dit program. Du er også altid velkommen til, at booke en tid hos vores fysioterapeuter, hvis du ønsker et nyt program til motionscentret.

 

 

Betaling, pause og opsigelse

Abonnement kan til enhver tid stilles i bero dog min. 14 dage, INGEN gebyr. Ingen PBS ordning – og ingen opsigelsesvarsel – hos os betaler du KUN for den periode du selv vælger.

Top