Fysioterapi

Hvad er fysioterapi/hvad kan en fysioterapeut

Titlen fysioterapeut er beskyttet og man har en 3½ årig professionsbacheloruddannelse bag sig.

Fysioterapi omfatter viden om menneskets krop, bevægelser og funktioner og handler om at identificere og optimere livskvalitet og bevægelsespotentiale. Dette omfatter såvel det fysiske, psykiske og sociale velbefindende.

Som fysioterapeuter har vi en bred viden om menneskekroppen, dens bevægelser og funktioner. Vi er specialister i at finde værktøjer til at udbedre de problemer du kommer med fra bevægeapparatet. Det kan dreje sig om gener fra muskler, led eller knogler, sygdomme i nervesystemer, gigtsygdomme m.m. Du er specialisten i, hvorledes du har det og hvad din livskvalitet og forventning er. Et tæt samarbejde og en god dialog mellem dig og fysioterapeuten er derfor alfa og omega for os for at du kan få den bedste behandling med størst muligt udbytte

Vi holder os løbende ajour med den nyeste viden og forskning indenfor fysioterapi gennem kurser og efteruddannelse, således kan vi tilbyde dig en professionel behandling.

 

Første konsultation

Inden du kommer til 1. konsultation, vil det være en stor hjælp for fysioterapeuten, hvis du vil besvare og returnere det spørgeskema du får tilsendt på mail.

Ved den første konsultation i klinikken vil du blive grundig undersøgt af fysioterapeuten. Der vil blive spurgt ind til dine svar i spørgeskemaet.

Handler det om gener i led og/eller muskler i ekstremiteterne (arme og ben) kan en UL-scanning meget vel være et af vores undersøgelsesredskaber (læs mere om dette andet sted på siden).

I samarbejde med dig, dine ønsker og forventninger laver fysioterapeuten en plan for behandlings-/træningsformer og en prognose for varighed af forløbet.

Top