SuperSole

– Individuelt tilpassede indlægssåler, også til børn

Vi ved, at et hus skal have et godt fundament, hvis det skal være stabilt, solidt og uden revner. Det samme gælder for menneskekroppen. Man kan sige, at fodens 26 knogler er kroppens fundament. Og foden skal være fri for skævheder og fejlstillinger, for at resten af kroppen er sund og fungerer optimalt.

Ryggen, knæene og fødderne belastes hårdt af stående/gående arbejde. Et individuelt tilpasset indlæg og et træningsprogram fra fysioterapeuten kan være løsningen.

Har du nogen af nedenstående gener, kan SuperSole være noget for dig

  • Smerter/gener i forbindelse med sport
  • Ondt i ryg eller nakke
  • Smerter fra ankler, knæ eller hofter
  • Platfod
  • Hælspore
  • Ondt under fødderne
  • Trætte ben

 

Heldigvis kan de fleste problemer løses. Enten ved hjælp af SuperSoles dynamiske indlægssåler eller anden behandling. Det er vigtigt at få undersøgt, hvilken fodtype du har – det kan din fysioterapeut gøre. Efter en grundig undersøgelse af dine fødder ved du, om indlægssåler kan være en løsning på dine problemer. Nogle af de problemer, der stammer fra foden, kan også forebygges med øvelser, du selv kan lave. Din fysioterapeut kan hjælpe dig i gang.

SuperSole har udviklet seks forskellige typer af indlægssåler, så vi har sikkert en, der kan afhjælpe dit problem. Sålerne tilpasses individuelt, og kan ændres undervejs i behandlingen. Din SuperSole laves kun af specialuddannet fysioterapeut, det giver dig en ekstra sikkerhed for, høj faglig kompetence i såvel undersøgelsen og anbefaling af den bedste behandling for dig.

Hvis du allerede har SuperSole, er det altid muligt at tilpasse dem, hvis der sker ændringer i din fodstatus. Indlæggene er dynamiske, hvilket betyder, at led og muskler stadig kan bevæge sig – men nu med foden i den rette stilling.

 

SuperSole er specielt gode til børn, fordi indlæggets unikke dynamiske evne tillader dit barns fod at udvikle sig i den rigtige retning samtidig med, at indlægget kan tilpasses fodens udvikling. 

SuperSole laves kun af specialuddannede fysioterapeuter. Det giver dig og dit barn en sikkerhed for, at indlægget altid er rigtigt tilpasset, og at der er taget hensyn til hele kroppens opbygning og biomekanik. Indlægget laves helt ned til str. 22, hvilket giver gode muligheder for at begynde behandling tidligt. 

Indlægget kan justeres igen og igen, så det altid er tilpasset behandlingsforløbet og dit barns fod.

Du kan læse mere om SuperSole og hente forskellige pjecer her:

http://www.supersole.dk/00013/00008

Top