TRX-træning

TRX er en ny populær amerikansk træningsform, som ikke blot har vundet indpas hos danskerne, men også hos Kjellerup Fysioterapi & Træning. TRX-træning styrker din stabilitet og core. Træningsformen har den fordel, at du får styrket din ryg uden at overbelaste den, da det kun er din egen kropvægt du arbejder med. Træningseffekten er stor, idet du udelukkende arbejder med din styrke, koordination og balance uden at overbelaste din krop.

Hos os kan træningen forgå såvel indendørs som udendørs, idet vi har fået anlagt en udendørs TRX-station med gummiunderlag.

Nøgleordene ved TRX er:

  • Styrke
  • Udholdenhed
  • Balance
  • Koordination
  • Mobilitet

En yderligere fordel ved TRX er, at træningen er tredimensionel i modsætning til træning i maskiner, hvor man ofte kun har mulighed for at lave øvelser i to retninger. TRX-træning er ”slyngetræning”, der består af to lange stropper med håndtag for enden. Stropperne kan hænges op, hvor som helst, hvilket gør træningsredskabet meget nem at tilpasse. Man kan træne, hvor man ønsker det – fx. ved et træ på din løberute.

 

Hvem bruger TRX?
Alle kan være med til TRX-træning, fordi du kun arbejder med din egen kropsvægt. Hos Kjellerup Fysioterapi & Træning har vi både motionister inden for cykling, løb og svømning, som anvender vores træningsområde. Vi har ligeledes patienter, som bruger TRX til genoptræning, hvis de for eksempel har haft en hjerneblødning eller skal trænes op efter skader.

 

TRX-træning hos os
Ønsker du at deltage på vores TRX-hold, bliver du som altid, grundigt instrueret i øvelserne fra start til slut.

TRX-udstyret er altid tilrådighed i motionscentret og er du medlem, kan du frit benytte vores udendøres TRX-station. Der er altid en fysioterapeut i nærheden, som kan hjælpe dig, hvis du er i tvivl om du udførslen af øvelserne korrekt.

Top