Motionscentret

 

Har du pulsen oppe i 30 minutter om dagen? Hvis ikke, så kan du få det hos os. Vi har nemlig et motionscenter tilknyttet Kjellerup Fysioterapi & Træning. I centret har vi både konditionsmaskiner bestående af løbebånd, motionscykler, romaskine og crosstrainer. Derudover har vi træningsmaskiner, så du kan komme hele kroppen igennem.

 

Programlægning

Inden du påbegynder træningen i vores motionscenter, skal du have en introduktion til maskinerne samt evt. udarbejdelse og gennemgang af træningsprogram. Dette sker ved en af vores fysioterapeuter. Dette er for at sikre, at du kan udføre øvelserne rigtigt, så du får det optimale ud af din træning.

I åbningstiden er der altid uddannede fysioterapeuter til stede, som kan give dig råd og vejledning ved behov. Vores center er for alle aldersgrupper, og kan bruges til både genoptræning og almindelig træning. Alle er velkomne hos os.

Er du allerede klient hos os, kan du kombinere din behandling med rådgivning til motionscentret. På den måde får du korrigeret/tilpasset dit program. Du er også altid velkommen til, at booke en tid hos vores fysioterapeuter, hvis du ønsker et nyt program til motionscentret.

 

Bliv medlem hos os

Som medlem kan du frit benytte vores motionscenter og gøre brug af faciliteterne. Vi viser dig gerne rundt i vores center, hvis du overvejer at blive medlem hos os.

Nyd en kop kaffe, cappucino, kakao, te eller et glas iskoldt vand helt gratis i vores hyggelige venteværelse enten før, midtvejs eller efter træningen.

Hos os er det sociale og den hyggelige atmosfære en væsentlig og vigtig del af træningen.

 

Betaling, pause og opsigelse

Abonnement kan til enhver tid stilles i bero dog min. 14 dage, INGEN gebyr.

Ingen PBS ordning – og INGEN opsigelsesvarsel – hos os betaler du KUN for den periode du selv vælger.

Vi er uden tvivl Kjellerups billigste og bestemt ikke ringeste motionscenter

 

SPAR PÅ GYSSERNE - TRÆN HOS FYSSERNE

 

Se vores forskellige abonnementer under priser.

Top