Motionscenteret

Har du pulsen oppe i 30 minutter om dagen? Hvis ikke, så kan du få det hos os. Vi har nemlig et motionscenter tilknyttet Kjellerup Fysioterapi & Træning. I centeret har vi både konditionsmaskiner bestående af løbebånd, motionscykler, romaskine og crosstrainer. Derudover har vi træningsmaskiner, så du kan komme hele kroppen igennem.

Programlægning

Inden du kan påbegynde træningen i vores motionscenter, skal du have lagt et program ved en af vores fysioterapeuter. Dette er for at sikre, at du kan udføre øvelserne rigtigt, så du får det optimale ud af din træning.

I åbningstiden er der altid uddannede fysioterapeuter eller instruktører tilstede, som kan give dig råd og vejledning, hvis du har brug for hjælp til din træning. Vores center er for alle aldersgrupper, og kan bruges til både genoptræning og almindelig træning. Alle er velkomne hos os.

Er du allerede patient hos os, kan du kombinere din behandling med rådgivning til motionscenteret. På den måde får du korrigeret/tilpasset dit program. Du er også altid velkommen til, at booke en tid hos vores fysioterapeuter, hvis du ønsker et nyt program til motionscenteret.

Bliv medlem hos os

Som medlem kan du frit afbenytte vores motionscenter og gøre brug af vores faciliteter. Vi viser dig gerne rundt i vores center, hvis du overvejer at blive medlem hos os. Bliver du medlem hos os, sørger vi for, at du får det optimale ud af din træning hver gang.

Nyd en kop kaffe, cappuchino, kakao, te eller et glas iskoldt vand helt gratis i vores hyggelige venteværelse enten før, midtvejs eller efter træningen.

Hos os er det sociale og den hyggelige atmosfære en væsentlig og vigtig del af træningen.

Betaling, pause og opsigelse

Abonnement kan til enhver stilles i bero dog min. 14 dage, INGEN gebyr.

Ingen PBS ordning – og INGEN opsigelsesvarsel – hos os betaler du KUN for den periode du selv vælger.

Vi er uden tvivl Kjellerups billigste og bestemt ikke ringeste motionscenter

 

SPAR PÅ GYSSERNE TRÆN HOS FYSSERNE

 

Se vores forskellige abonnementer under priser.

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/Facebook newsfeed.cshtml)
Top