Behandling

Hvad er fysioterapi/hvad kan en fysioterapeut

Titlen fysioterapeut er beskyttet og man en 3½ årig professionsbacheloruddannelse bag sig.

Fysioterapi omfatter viden om menneskets krop, bevægelser og funktioner og handler om at identificere og optimere livskvalitet og bevægelsespotentiale. Dette omfatter såvel det fysiske, psykiske og sociale velbefindende.

Som fysioterapeuter har vi en bred viden om menneskekroppen, dens bevægelser og funktioner. Vi er specialister i at finde værktøjer til at udbedre de problemer du kommer med fra bevægeapparatet. Det drejer sig om gener fra muskler, led eller knogler, sygdomme i nervesystemer, gigtsygdomme m.m. Du er specialisten i hvorledes du har det og hvad din livskvalitet og forventninger er. Et tæt samarbejde og god dialog mellem fysioterapeuten og dig er derfor alfa og omega for os for at du kan få den bedste behandling med størst mulig udbytte

Vi holder os løbende ajour med den nyeste viden og forskning indenfor fysioterapi gennem kurser og efteruddannelse, således vi kan tilbyde dig en professionel behandling.

 

Første konsultation

Inden du kommer til 1. konsultation, vil det være den behandlende fysioterapeut til stor hjælp, hvis du vil besvare og returnere det på mail tilsendte spørgeskema. 

Ved den første konsultation i klinikken vil du blive grundig undersøgt af en af vores kompetente fysioterapeuter. Der vil blive spurgt ind til dine svar i spørgeskemaet.

Handler det om gener i led og eller muskler i ekstremiteterne (arme og ben) kan en UL-scanning meget vel være et af vores undersøgelsesredskaber (læs mere om dette andet sted på siden).

I samarbejde med dig, dine ønsker og forventninger laver fysioterapeuten en behandlingsplan med behandlings-/træningsformer og en prognose for varighed af forløbet.

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/Facebook newsfeed.cshtml)
Top